Menu
Winkelwagen

Fietsaccessoires

In onze kinder fiets webshop vindt u een ruim assortiment aan kinderfietsjes, dus wilt u een kinderfiets kopen, dan zult u bij ons zeker slagen. Een kinderfiets moet aan verschillende eisen voldoen. Voorzien van goede verlichting, reflectie en een goed slot en daarbij gemaakt van stevig doch licht materiaal, alles voor optimale veiligheid en fietscomfort. We hebben kinderfietsjes voor zowel jongens als meisjes en in heel veel verschillende thema’s, van Disney tot aan voetbalclubs.


..


Ook hebben we fietsjes veel verschillende kleurstellingen. Er zijn fietsjes met terugtraprem of handrem, met of zonder zijwieltjes, bagagedrager, standaard of bel en in zowel houten, metalen als plastic uitvoering. Voor beginnertjes bieden we driewielers en loopfietsjes aan. Wanneer u een kinderfiets kopen wilt, zijn er, naast het design, een aantal belangrijke zaken waar u op moet letten.


Waar moet u op letten?

Een geschikte fiets heeft een zadel en stuur dat u op de juiste hoogte kunt instellen. Dus wilt u een kinderfiets kopen dan is het belangrijk dat u hier rekening mee houdt. Voor loopfietsjes kunt u aanhouden dat de beenlengte van uw kind overeen moet komen met zadelhoogte van de fiets. Voor een kinderfiets kijkt u naar de bandenmaat in inches en naar de totale lichaamslengte van uw kind. Is uw kind bijvoorbeeld 104cm lang, dan past daar bandenmaat 14 of 16 bij. U kunt rechtstreeks bestellen in onze kinder fiets webshop, voor hulp bij het bepalen van de juiste maat, kunt u een afspraak met ons maken. U komt dan naar onze showroom, alwaar wij u dan goed kunnen adviseren en daarnaast kan uw kind meteen een testritje maken. Bevalt het, dan kunt u meteen de kinderfiets kopen.


Voor al uw rijdend speelgoed

U kunt bij ons niet alleen een kinderfiets kopen, we hebben ook een ruim assortiment aan ander rijdend speelgoed. Denkt u bijvoorbeeld aan accu en RC auto’s, skelters en loopauto’s. We hebben miniatuurversies van bekende automerken in vele kleuren. Alle auto’s zijn van duurzaam, stevig materiaal en zijn veilig. De loopauto’s zijn geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden, de accu auto’s zijn geschikt voor kindjes vanaf 2 á 3 jaar. Er zijn accu auto’s van 6 volt, die prima rijden op vlakke ondergrond. Voor rijden op zacht of oneffen terrein raden wij een 12 volt auto aan. Of u nu een kinderfiets kopen wilt of ander rijdend speelgoed, kijkt u een rustig rond in onze web shop of maak snel een afspraak!