Menu
Winkelwagen

Kinderfiets bestellen

Met uw kind even lekker fietsen!

Ook hebben we fietsjes veel verschillende kleurstellingen. Er zijn fietsjes met terugtraprem of handrem, met of zonder zijwieltjes, bagagedrager, standaard of bel en in zowel houten, metalen als plastic uitvoering. Voor beginnertjes bieden we driewielers en loopfietsjes aan. Wanneer u een kinderfiets kopen wilt, zijn er, naast het design, een aantal belangrijke zaken waar u op moet letten.

In onze kinderfiets webshop vindt u een ruim assortiment aan kinderfietsjes, dus wilt u een kinderfiets kopen, dan zult u bij ons zeker slagen. Een kinderfiets moet aan verschillende eisen voldoen. Voorzien van goede verlichting, reflectie en een goed slot en daarbij gemaakt van stevig doch licht materiaal, alles voor optimale veiligheid en fietscomfort. We hebben kinderfietsjes voor zowel jongens als meisjes en in heel veel verschillende thema’s, van Disney tot aan voetbalclubs.


U kunt hier ons hele assortiment kinderfietsen bekijken!

Rode kinderfiets

Gratis verzending vanaf 100 euro

Gratis verzending vanaf 100 euro

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Ook bezorging op zaterdag!

Ook bezorging op zaterdag!

Voor 16:45 besteld, morgen in huis!

Voor 16:45 besteld, morgen in huis!

Urenlang speelplezier


Doordat de loop auto van duurzaam en stevig materiaal gemaakt is, heeft uw kind er heel lang plezier van. Deze kinder loopauto is erg stabiel ontworpen, dus ook een echte wildebras zal hier niet snel mee vallen. Het bevorderd de grof motorische ontwikkeling van uw kind, het motiveert hem of haar om te bewegen, het lopen te oefenen en uw kind kan op deze manier de wereld om zich heen ontdekken. Uiteraard leert uw kind zonder loop auto ook wel lopen, maar u als ouders/opvoeders geeft uw kind natuurlijk graag een leuke stimulans bij de lichamelijke ontwikkeling. Wilt u een loopauto kopen voor uw kind, dan vind u er bij ons zeker eentje naar uw smaak. Veilig zijn ze allemaal, welke u ook kiest. U kunt uw kind uiteraard elke loop auto vrijblijvend laten testen in onze showroom. Maakt u daarvoor wel even een afspraak, dan nemen wij de tijd voor u. Al onze loopauto’s zijn geproduceerd onder licentie van het betreffende merk.

Blauwe kinderfiets
Zwarte kinderfiets

Niet alleen leuk, maar ook handig!


Naast loopauto’s hebben wij ook een ruim assortiment aan ander rijdend speelgoed: loopfietsjes, driewielers, skelters, kinderfietsen en RC auto’s. Kijk gerust eens rond in onze webwinkel. Bij ons kunt u niet alleen een loopauto kopen, maar ook een accu auto. Ook de accu auto’s hebben wij van diverse bekende merken en in verschillende kleuren. Ze zijn er met een accu van 6 volt, geschikt voor op de weg, en met een accu van 12 volt, waarmee ook op zacht terrein gereden kan worden. Of u nu een loopauto zoekt, of ander rijdend speelgoed, bij ons kunt u dus terecht. Bestel snel de loopauto van uw keuze in onze webwinkel, of maak een afspraak om diverse modellen met uw kindje te komen testen.

Over Kindertoys


Kindertoys biedt een ruim assortiment aan accu auto's, driewielers, loopauto's, skelters, kinderfietsen, RC auto's, Disney producten, speelgoed en auto accessoires. Op alle artikelen geldt: voor 16:45 besteld, de volgende dag in huis! Vanaf 100 euro is de bezorging zelfs gratis.


Al onze artikelen zijn van hoge kwaliteit, en zeer betrouwbaar. Neem een kijkje in de webshop om het gehele assortiment te bekijken!