Menu
Winkelwagen

Driewieler bestellen

Lekker met uw kind op de driewieler naar buiten!

Lekker naar buiten en zelf fietsen, goed voor de gezondheid én hartstikke leuk! Een kinder driewieler is daar heel geschikt voor. Uw kindje hoeft nog niet het evenwicht te kunnen bewaren hiervoor en dankzij de handige duwstand kunt u eventueel duwen wanneer uw kind moe is.

Uw kind kan de voetjes dan laten rusten op de speciaal daarvoor aanwezige voetensteunen. U wilt uiteraard een driewieler kopen die niet alleen leuk is, maar ook veilig. Al onze driewielers zijn gemaakt van hoogwaardig, stevig materiaal en sommigen zijn voorzien van veiligheidsriempjes.


U kunt hier ons hele assortiment driewielers bekijken!

Safari Driewieler

Gratis verzending vanaf 100 euro

Gratis verzending vanaf 100 euro

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Ook bezorging op zaterdag!

Ook bezorging op zaterdag!

Voor 16:45 besteld, morgen in huis!

Voor 16:45 besteld, morgen in huis!

Driewielers dragen bij aan de ontwikkeling van uw kind!

Een kinder driewieler draagt bij aan een optimale ontwikkeling van uw kind. Het lichaam wordt er sterker door en het verbeterd de coördinatie. In onze winkel vindt u fietsen voor jongens en meisjes, in roze en blauw, maar ook in neutrale kleurstellingen. Fietsen op een gewone fiets is, zelfs met zijwieltjes, voor kleine kinderen best lastig. Om mee te beginnen is een kinderfiets driewieler daarom ideaal.

Een kinder driewieler is stabiel en de pedalen zitten direct op de as van het voorwiel gemonteerd. Niet alleen hoeft uw kind dus niet het evenwicht te bewaren, ook het op- en afstappen is hierdoor makkelijker. Sommige driewielers zijn uitgerust met een in hoogte verstelbare duwstang, zo kunt u uw kind duwen wanneer de beentjes moe zijn.

Safari Driewieler
Roze Driewieler

Niet alleen leuk, maar ook handig!

De driewielers zijn voorzien van EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) banden en voorzien van bel en sommigen van kiepbak. Uw kind kan er speelgoed in vervoeren, maar het is natuurlijk ook erg leuk als er na bezoek aan de supermarkt wat boodschappen in mogen.

Een kinder driewieler is er al voor kindjes vanaf 1,5 jaar oud. De driewieler voor kind is er in verschillende uitvoeringen, waaronder de stoere Mini Cooper. Daarmee maakt uw kind zeker indruk bij leeftijdsgenootjes.

Over Kindertoys

Kindertoys biedt een ruim assortiment aan accu auto's, driewielers, loopauto's, skelters, kinderfietsen, RC auto's, Disney producten, speelgoed en auto accessoires. Op alle artikelen geldt: voor 16:45 besteld, de volgende dag in huis! Vanaf 100 euro is de bezorging zelfs gratis.

Al onze artikelen zijn van hoge kwaliteit, en zeer betrouwbaar. Neem een kijkje in de webshop om het gehele assortiment te bekijken!