Menu
Winkelwagen

Kinder Accu Auto

Voor een kind is het een hele belevenis om te rijden in een elektrische speelgoed auto. Het geeft uw kind een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. Veel kinderen willen net als een volwassene autorijden. Vaak al op jonge leeftijd imiteren ze een volwassene door op de bestuurdersstoel te gaan zitten, motorgeluiden te maken en te doen alsof ze sturen. Herkent u uw kind hierin? Dan is er geen mooier cadeau dan een elektrische auto voor kinderen.


..


In ons assortiment vindt u diverse modellen van een kinder accu auto. Wij verkopen speelgoed auto’s in verschillende kleuren van verscheidende merken zoals Lamborghini, Mercedes, Range Rover, Audi, Bentley, Ferrari en Volvo. U kunt verder kiezen uit modellen met een accu van 6 of 12 volt. Indien de elektrische speelgoed auto alleen gebruikt gaat worden op een verharde ondergrond is een accu van 6 volt voldoende. Voor het rijden op een zachtere ondergrond raden wij een elektrische auto voor kinderen met een accu van 12 volt aan. Daarnaast vindt u in ons assortiment elektrische auto voor uw kind met verlichting, een claxon of geluiden. Er zijn ook auto’s die zowel vooruit als achteruit kunnen rijden.


Het aanbod voor een elektrische speelgoed auto

Naast de uiterlijke kenmerken van de elektrische speelgoed auto zijn de veiligheidsaspecten belangrijk. De auto’s zijn voorzien van veiligheidsgordels om te voorkomen dat uw kind uit de auto kan klimmen tijdens het rijden. Verder vindt u in ons assortiment ook diverse uitvoeringen van een kinder accu auto die met een afstandsbediening bestuurd kunnen worden. U kunt met de afstandsbediening uw kind helpen met het besturen van de auto en voorkomen dat uw kind ineens de weg oprijdt of tegen iets aan botst. U kunt met de afstandsbediening ook bepalen hoe snel de auto rijdt. Daardoor is de elektrische speelgoed auto ook geschikt voor kinderen die te jong zijn om zelf de auto te besturen. Verder zijn de meeste modellen voorzien van een softstart, zodat de auto rustig wegrijdt.


De leukste speelgoed auto’s en meer

In onze webshop vindt u niet alleen een elektrische auto voor uw kind maar ook loopauto´s, loopfietsen, fietsen, driewielers, skelters en bestuurbare auto´s. Naast het bekijken en bestellen van een elektrische speelgoed auto in onze webshop, bieden wij u ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze showroom. U kunt dan de diverse modellen bekijken en testen. We zien u graag tegemoet of bestel snel uw fantastische elektrische speelgoed auto.

Elektrische Vespa kinderscooter blauw
Voor 16:45 besteld, morgen in huis Uitverkocht
Deze mooie Vespa kinderscooter met een 6v accu is geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 5 jaar. De scooter voor kinderen heeft vele mooie details en bove..
€169,00 Excl. BTW:€139,67
Elektrische Vespa kinderscooter wit
Voor 16:45 besteld, morgen in huis Uitverkocht
Deze mooie Vespa kinderscooter met een 6v accu is geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 6 jaar. De scooter voor kinderen heeft vele mooie details en bove..
€169,00 Excl. BTW:€139,67
Ford Ranger 2-Zitter Accu Auto Roze
Voor 16:45 besteld, morgen in huis Uitverkocht
Ford Ranger 2-Zitter Accu Auto Roze 4  motoren De Ford Ranger 2-Zitter Accu Auto Roze is een geweldig cadeau voor uw dochter. Hoe blij zal u..
€349,00 Excl. BTW:€288,43
Ford Ranger 2-Zitter Accu Auto Zwart
Voor 16:45 besteld, morgen in huis Uitverkocht
Ford Ranger 2-zitter Accu Auto ZwartDe Ford Ranger 2-zitter Accu Auto Zwart is een fantastisch cadeau voor uw kind. Er kunnen zelfs twee kindjes in pl..
€349,00 Excl. BTW:€288,43
Mini Countryman Accu Auto Blauw
Voor 16:45 besteld, morgen in huis Uitverkocht
Mini Countryman Accu Auto BlauwDeze Mini Countryman Accu Auto Blauw is een fantastische kinderauto waar uw kind zo mee wegrijdt. Uw kind kan er al van..
€219,00 Excl. BTW:€180,99
Mini Countryman Accu Auto Rood
Voor 16:45 besteld, morgen in huis Uitverkocht
Mini Countryman Accu Auto RoodDe Mini Countryman Accu Auto Rood is een geweldige kinderauto voor uw kind vanaf de leeftijd van 2 jaar. Bij de eerste a..
€219,00 Excl. BTW:€180,99
Mini Countryman Accu Auto Wit
Voor 16:45 besteld, morgen in huis Uitverkocht
Mini Countryman Accu Auto WitDe Mini Countryman Accu Auto Wit is een prachtig vormgegeven kinderauto. U maakt uw kind in de leeftijd vanaf 2 jaar gewe..
€219,00 Excl. BTW:€180,99
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7