Menu
Winkelwagen

Accu auto bestellen

Met uw kind even lekker auto rijden!

Voor een kind is het een hele belevenis om te rijden in een elektrische speelgoed auto. Het geeft uw kind een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. Veel kinderen willen net als een volwassene autorijden. Vaak al op jonge leeftijd imiteren ze een volwassene door op de bestuurdersstoel te gaan zitten, motorgeluiden te maken en te doen alsof ze sturen. Herkent u uw kind hierin? Dan is er geen mooier cadeau dan een elektrische auto voor kinderen.


In ons assortiment vindt u diverse modellen van een kinder accu auto. Wij verkopen speelgoed auto’s in verschillende kleuren van verscheidende merken zoals Lamborghini, Mercedes, Range Rover, Audi, Bentley, Ferrari en Volvo. U kunt verder kiezen uit modellen met een accu van 6 of 12 volt. Indien de elektrische speelgoed auto alleen gebruikt gaat worden op een verharde ondergrond is een accu van 6 volt voldoende.


U kunt hier ons hele assortiment accu auto's bekijken!

witte BMW accu auto

Gratis verzending vanaf 100 euro

Gratis verzending vanaf 100 euro

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Ook bezorging op zaterdag!

Ook bezorging op zaterdag!

Voor 16:45 besteld, morgen in huis!

Voor 16:45 besteld, morgen in huis!

Veilige auto's

Naast de uiterlijke kenmerken van de elektrische speelgoed auto zijn de veiligheidsaspecten belangrijk. De auto’s zijn voorzien van veiligheidsgordels om te voorkomen dat uw kind uit de auto kan klimmen tijdens het rijden. Verder vindt u in ons assortiment ook diverse uitvoeringen van een kinder accu auto die met een afstandsbediening bestuurd kunnen worden. U kunt met de afstandsbediening uw kind helpen met het besturen van de auto en voorkomen dat uw kind ineens de weg oprijdt of tegen iets aan botst. U kunt met de afstandsbediening ook bepalen hoe snel de auto rijdt. Daardoor is de elektrische speelgoed auto ook geschikt voor kinderen die te jong zijn om zelf de auto te besturen. Verder zijn de meeste modellen voorzien van een softstart, zodat de auto rustig wegrijdt.

Witte accu auto
Zwarte accu auto

Niet alleen leuk, maar ook handig!

In onze webshop vindt u niet alleen een elektrische auto voor uw kind maar ook loopauto´s, loopfietsen, fietsen, driewielers, skelters en bestuurbare auto´s. Naast het bekijken en bestellen van een elektrische speelgoed auto in onze webshop, bieden wij u ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze showroom. U kunt dan de diverse modellen bekijken en testen. We zien u graag tegemoet of bestel snel uw fantastische elektrische speelgoed auto.

Over Kindertoys

Kindertoys biedt een ruim assortiment aan accu auto's, driewielers, loopauto's, skelters, kinderfietsen, RC auto's, Disney producten, speelgoed en auto accessoires. Op alle artikelen geldt: voor 16:45 besteld, de volgende dag in huis! Vanaf 100 euro is de bezorging zelfs gratis.


Al onze artikelen zijn van hoge kwaliteit, en zeer betrouwbaar. Neem een kijkje in de webshop om het gehele assortiment te bekijken!